Bog & idéIngelise Kahl og Lisbet Marcussen

Bøger skrevet af Ingelise Kahl og Lisbet Marcussen

1 produkter
1 produkter
Biologibogen (Læreplan 2017)
Biologibogen (Læreplan 2017)Grethe Hestbech
729,95 DKK
Indbundet
(1)
Biologibogen (Læreplan 2017)

Mere om Ingelise Kahl og Lisbet Marcussen

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger skrevet af Ingelise Kahl og Lisbet Marcussen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Marcussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Biologibogen (Læreplan 2017)" udgivet af Systime - "Biologibogen (Læreplan 2010)" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Ingelise Kahl og Lisbet Marcussen

Ingelise Kahl og Lisbet Marcussen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun bestille Marcussens bøger som indbundet. Marcussens bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Systime.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ingelise Kahl og Lisbet Marcussens "Biologibogen (Læreplan 2017)"

Hos Bog & idé er "Biologibogen (Læreplan 2017)" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Ingelise Kahl og Lisbet Marcussen "Biologibogen (Læreplan 2010)"

"Biologibogen (Læreplan 2010)" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ingelise Kahl og Lisbet Marcussen