Bog & idéInger Ekrem

Bøger skrevet af Inger Ekrem

Læs mere om Inger Ekrem
1 produkter
1 produkter
Historia Norwegie
Historia NorwegieInger Ekrem
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Historia Norwegie

Mere om Inger Ekrem

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Inger Ekrem. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Ekrem.
Bøgerne fra Inger Ekrem findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Historia Norwegie" udgivet af Museum Tusculanum - "Nytt lys over Historia Norwegie" udgivet af Universitetet i Bergen

Bøger skrevet af Inger Ekrem

Der er to tilgængelige udgivelser af Inger Ekrem hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Inger Ekrem bøger i udvalgte formater. Ekrems bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Historia Norwegie" af Inger Ekrem

Det er muligt at købe Inger Ekrems "Historia Norwegie" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Museum Tusculanum, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på mul.

Inger Ekrem "Nytt lys over Historia Norwegie"

Det er muligt at købe Inger Ekrems "Nytt lys over Historia Norwegie" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Universitetet i Bergen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Ekrem