Bog & idéInger Røgild

Bøger skrevet af Inger Røgild

Læs mere om Inger Røgild
1 produkter
1 produkter
Den røde tråd i kristendommens historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den røde tråd i Kristendommens historieInger Røgild
287,96 DKK
Spiralryg
(0)
Den røde tråd i Kristendommens historie

Mere om Inger Røgild

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger fra Inger Røgild. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Røgild.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kilder til Kristendomskundskab - Elevbog" udgivet af GO Forlag - "Starthjælp" udgivet af Bibelselskabets Forlag - "Den røde tråd i Kristendommens historie" udgivet af Bibelselskabet - "Bibelguide" udgivet af Bibelselskabets Forlag - "Den røde tråd i kristendommens historie" udgivet af Bibelselskabet - "Paulus og de første kristne" i serien "Tro møder tro" udgivet af Haase & Søns Forlag - "Tre religioner - 18 prøveoplæg" i serien "Tre religioner" udgivet af Haase & Søns Forlag

Mere om Inger Røgilds bøger

Inger Røgild har syv bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan finde Inger Røgild bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Røgild inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Inger Røgilds "Kilder til Kristendomskundskab - Elevbog"

"Kilder til Kristendomskundskab - Elevbog" findes på den digitale boghylde som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er GO Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Starthjælp" af Inger Røgild

Det er muligt at købe Inger Røgilds "Starthjælp" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bibelselskabets Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Røgild