Bog & idéInger Toftgaard Barret m.fl

Bøger skrevet af Inger Toftgaard Barret m.fl

Læs mere om Inger Toftgaard Barret m.fl
1 produkter
1 produkter
Bestand og bevægelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bestand og bevægelseInger Toftgaard Barret m.fl
398,95 DKK
Hæftet
(0)
Bestand og bevægelse

Mere om Inger Toftgaard Barret m.fl

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Inger Toftgaard Barret m.fl. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra m.fl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den lodrette beståen" udgivet af Eksistensen - "Bestand og bevægelse" udgivet af Eksistensen

Bøger af Inger Toftgaard Barret m.fl

Inger Toftgaard Barret m.fl har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. m.fls bøger fås kun som hæftet. m.fls bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Eksistensen.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Inger Toftgaard Barret m.fls "Den lodrette beståen"

Det er muligt at købe Inger Toftgaard Barret m.fls "Den lodrette beståen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Inger Toftgaard Barret m.fl "Bestand og bevægelse"

Hos Bog & idé er "Bestand og bevægelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Toftgaard Barret m.fl