Bog & idéIngmar Billberg

Bøger skrevet af Ingmar Billberg

Læs mere om Ingmar Billberg
1 produkter
1 produkter
Across the Western Baltic
Across the Western BalticAnna-Elisabeth Jensen
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Across the Western Baltic

Mere om Ingmar Billberg

Du kan kun købe en enkelt bog af Ingmar Billberg her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Across the Western Baltic". Den er udgivet af Sydsjællands Museum på engelsk. "Across the Western Baltic" er desuden en del af serien "Sydsjællands Museums publikationer".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ingmar Billbergs "Across the Western Baltic"

Det er muligt at købe Ingmar Billbergs "Across the Western Baltic" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Billbergs serie "Sydsjællands Museums publikationer". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Sydsjællands Museum.

Dette er en også en skøn bog fra Billberg, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ingmar Billberg