Bog & idéIngrid Lund-Andersen

Bøger skrevet af Ingrid Lund-Andersen

Læs mere om Ingrid Lund-Andersen
3 produkter
3 produkter
Familieøkonomien
FamilieøkonomienIngrid Lund-Andersen
839,95 DKK
EBOG
(0)
Familieøkonomien
Familieøkonomien
FamilieøkonomienIngrid Lund-Andersen
849,95 DKK
Indbundet
(0)
Familieøkonomien
Uddrag af familieøkonomien
Uddrag af familieøkonomienIngrid Lund-Andersen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Uddrag af familieøkonomien

Mere om Ingrid Lund-Andersen

Ingrid Lund-Andersen har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Lund-Andersen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Ingrid Lund-Andersens bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Uddrag af familieøkonomien" udgivet af Djøf Forlag - "Arveretten" udgivet af Gjellerup/Gad - "Familieret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Family and succession law in Denmark" udgivet af DJØF Publishing¤Wolters Kluwer - "Familieøkonomien" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Contemporary gender relations and changes in legal cultures" udgivet af Djøf Publishing - "Familieret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Familieøkonomien" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger skrevet af Ingrid Lund-Andersen

Du kan finde otte bøger af Ingrid Lund-Andersen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Ingrid Lund-Andersen kan købes i flere forskellige formater. Lund-Andersens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Uddrag af familieøkonomien" af Ingrid Lund-Andersen

Det er muligt at købe Ingrid Lund-Andersens "Uddrag af familieøkonomien" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.

Ingrid Lund-Andersen "Arveretten"

Hos Bog & idé er "Arveretten" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gjellerup/Gad.
Detaljer
Fulde navn:
Ingrid Lund-Andersen