Bog & idéIngrid Sindø

Bøger skrevet af Ingrid Sindø

Læs mere om Ingrid Sindø
1 produkter
1 produkter
Tics & Tourette
Tics & TouretteIngrid Sindø
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Tics & Tourette

Mere om Ingrid Sindø

Der findes forskellige bøger skrevet af Ingrid Sindø på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Sindø.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tics & Tourette" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Tics & Tourette" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger af Ingrid Sindø

Ingrid Sindø har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Sindøs bøger kommer i udvalgte formater. Sindøs bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ingrid Sindøs "Tics & Tourette"

Hos Bog & idé er "Tics & Tourette" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Tics & Tourette" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Ingrid Sindø "Tics & Tourette"

Hos Bog & idé er "Tics & Tourette" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Ingrid Sindø