Bog & idéIrene Wellershoff

Bøger skrevet af Irene Wellershoff

Læs mere om Irene Wellershoff
0 produkter

Mere om Irene Wellershoff

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Irene Wellershoff. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Wellershoff.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Finn og sørøverne" udgivet af Lamberth - "Finn i urskoven" i serien "Finn" udgivet af Lamberths Forlag - "Finn og dragen " i serien "Finn" udgivet af Lamberth - "Finn og sørøverne" i serien "Finn" udgivet af Lamberth - "Finn og dragen" i serien "Finn" udgivet af Lamberth - "Finn i urskoven" i serien "Finn" udgivet af Lamberth - "Finn og sørøverne" i serien "Finn" udgivet af Lamberth - "Finn og dragen" i serien "Finn" udgivet af Lamberth

Mere om Irene Wellershoffs bøger

Du kan bestille otte bøger af Irene Wellershoff her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Irene Wellershoff kommer i forskellige formater. Irene Wellershoff bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Irene Wellershoffs "Finn og sørøverne"

"Finn og sørøverne" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Lamberth, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Finn i urskoven" af Irene Wellershoff

"Finn i urskoven" er tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Finn i urskoven" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Wellershoffs serie "Finn". Det er Lamberths Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Irene Wellershoff