Bog & idéIris Anna Otto

Bøger skrevet af Iris Anna Otto

Læs mere om Iris Anna Otto
5 produkter
5 produkter
Tango für die Mäuse
Tango für die MäuseIris Anna Otto
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Tango für die Mäuse
Kinder, Kinder, die Luschinskis
Kinder, Kinder, die LuschinskisIris Anna Otto
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Kinder, Kinder, die Luschinskis
Schepper
SchepperIris Anna Otto
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Schepper
Die Luschinskis
Die LuschinskisIris Anna Otto
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Die Luschinskis
Liebe, Lügen, die Luschinskis
Liebe, Lügen, die LuschinskisIris Anna Otto
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Liebe, Lügen, die Luschinskis

Mere om Iris Anna Otto

Der er flere bøger fra Iris Anna Otto tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Ottos udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Kinder, Kinder, die Luschinskis" udgivet af SAGA Egmont - "Liebe, Lügen, die Luschinskis" udgivet af SAGA Egmont - "Die Luschinskis" udgivet af SAGA Egmont - "Schepper" udgivet af SAGA Egmont - "Tango für die Mäuse" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Iris Anna Otto

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Iris Anna Otto hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Ottos bøger fås kun som lydbog. Ottos bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kinder, Kinder, die Luschinskis" af Iris Anna Otto

Hos Bog & idé er "Kinder, Kinder, die Luschinskis" tilgængelig som lydbog. Iris Anna Ottos "Kinder, Kinder, die Luschinskis" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.

"Liebe, Lügen, die Luschinskis" af Iris Anna Otto

Det er muligt at købe Iris Anna Ottos "Liebe, Lügen, die Luschinskis" som lydbog. Fordelen ved at have Iris Anna Ottos "Liebe, Lügen, die Luschinskis" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Iris Anna Otto