Bog & idéIsabel Briggs Myers

Bøger skrevet af Isabel Briggs Myers

Læs mere om Isabel Briggs Myers
1 produkter
1 produkter
Myers-Briggs' personlighedstyper
Myers-Briggs' personlighedstyperIsabel Briggs Myers
49,95 DKK
e-bog
(0)
Myers-Briggs' personlighedstyper

Mere om Isabel Briggs Myers

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger fra Isabel Briggs Myers. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Myers.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Myers-Briggs' personlighedstyper" udgivet af Gyldendal Business - "Myers-Briggs' personlighedstyper" udgivet af Gyldendal Business

Mere om Isabel Briggs Myers' bøger

Isabel Briggs Myers har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Myers' bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Myers er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal Business.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Isabel Briggs Myers' "Myers-Briggs' personlighedstyper"

"Myers-Briggs' personlighedstyper" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.

Isabel Briggs Myers "Myers-Briggs' personlighedstyper"

Hos Bog & idé er "Myers-Briggs' personlighedstyper" tilgængelig som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Myers-Briggs' personlighedstyper" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Isabel Briggs Myers