Bog & idéIvar Herlev Sørensen

Bøger skrevet af Ivar Herlev Sørensen

1 produkter
1 produkter
Turen går til Egypten
Turen går til EgyptenIvar Herlev Sørensen
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Egypten

Mere om Ivar Herlev Sørensen

Der findes flere forskellige bøger af Ivar Herlev Sørensen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ægypternes Cairo " udgivet af Klim - "Turen går til Egypten" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Ivar Herlev Sørensens bøger

Ivar Herlev Sørensen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun bestille Sørensens bøger som hæftet. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ivar Herlev Sørensens "Ægypternes Cairo "

"Ægypternes Cairo " kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

Ivar Herlev Sørensen "Turen går til Egypten"

Hos Bog & idé er "Turen går til Egypten" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ivar Herlev Sørensen