Bog & idéJ. D. Robb

Bøger skrevet af J. D. Robb

Læs mere om J. D. Robb
0 produkter

Mere om J. D. Robb

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af J. D. Robb. Det er "Devoted in Death". Det er Piatkus Books, der har publiceret den på engelsk. "Devoted in Death" er desuden en del af serien "In Death Series".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

J. D. Robbs "Devoted in Death"

"Devoted in Death" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af serien "In Death Series". Det er Piatkus Books, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en skøn bog fra Robb, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
J. D. Robb