Bog & idéJ. M. G. Le Clézio

Bøger skrevet af J. M. G. Le Clézio

Læs mere om J. M. G. Le Clézio
1 produkter
1 produkter
Noter om kinematografen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Noter om kinematografenJ. M. G. Le Clézio
165,96 DKK
Hæftet
(3)
Noter om kinematografen

Mere om J. M. G. Le Clézio

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af J. M. G. Le Clézio. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Le Clézios udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Noter om kinematografen" i serien "øjets bibliotek #1" udgivet af Antipyrine - "Den mexikanske drøm eller Den afbrudte tanke" udgivet af Forum - "Sultens refræn" udgivet af Tiderne Skifter

Bøger af J. M. G. Le Clézio

J. M. G. Le Clézio har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun bestille Le Clézios bøger som hæftet. Bøgerne af Le Clézio er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Noter om kinematografen" af J. M. G. Le Clézio

"Noter om kinematografen" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "øjets bibliotek #1". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Antipyrine.

"Den mexikanske drøm eller Den afbrudte tanke" af J. M. G. Le Clézio

Hos Bog & idé er "Den mexikanske drøm eller Den afbrudte tanke" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forum.
Detaljer
Fulde navn:
J. M. G. Le Clézio