Bog & idéJ. Randy Taraborrelli

Bøger skrevet af J. Randy Taraborrelli

Læs mere om J. Randy Taraborrelli
1 produkter
1 produkter
Madonna. En intim biografi
Madonna. En intim biografiJ. Randy Taraborrelli
139,95 DKK
EBOG
(0)
Madonna. En intim biografi

Mere om J. Randy Taraborrelli

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger fra J. Randy Taraborrelli. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Taraborrelli.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Madonna. En intim biografi" udgivet af Saga - "Marilyn Monroe" udgivet af Gyldendal - "Madonna" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om J. Randy Taraborrellis bøger

Du kan finde tre bøger af J. Randy Taraborrelli her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra J. Randy Taraborrelli kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Taraborrelli er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Madonna. En intim biografi" af J. Randy Taraborrelli

Det er muligt at købe J. Randy Taraborrellis "Madonna. En intim biografi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.

"Marilyn Monroe" af J. Randy Taraborrelli

Det er muligt at købe J. Randy Taraborrellis "Marilyn Monroe" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
J. Randy Taraborrelli