Bog & idéJack Oakley

Bøger skrevet af Jack Oakley

Læs mere om Jack Oakley
4 produkter
4 produkter
Zawodowcy
ZawodowcyJack Oakley
39,95 DKK
EBOG
(0)
Zawodowcy
Zawodowcy
ZawodowcyJack Oakley
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Zawodowcy
Doradca
DoradcaJack Oakley
39,95 DKK
EBOG
(0)
Doradca
Doradca
DoradcaJack Oakley
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Doradca

Mere om Jack Oakley

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Jack Oakley. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Oakley.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig pol.
- "Doradca" udgivet af SAGA Egmont - "Zawodowcy" udgivet af SAGA Egmont - "Doradca" udgivet af SAGA Egmont - "Zawodowcy" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Jack Oakley

Du kan bestille fire bøger af Jack Oakley her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan bestille Jack Oakley bøger i forskellige formater. Bøgerne af Oakley er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jack Oakleys "Doradca"

Hos Bog & idé er "Doradca" tilgængelig som lydbog. Med Jack Oakleys "Doradca" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på pol.

Jack Oakley "Zawodowcy"

Det er muligt at købe Jack Oakleys "Zawodowcy" som ebog. Hvis du køber "Zawodowcy" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på pol og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Jack Oakley