Bog & idéJackie Siwens

Bøger skrevet af Jackie Siwens

Læs mere om Jackie Siwens
2 produkter
2 produkter
Købt og betalt - mit liv som prostitueret
STREAM
Købt og betalt - mit liv som prostitueretJackie Siwens
99,95 DKK
Lydbog
(9)
Købt og betalt - mit liv som prostitueret
Købt og betalt
Købt og betaltJackie Siwens
69,00 DKK
e-bog
(0)
Købt og betalt

Mere om Jackie Siwens

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Jackie Siwens. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Siwens.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Købt og betalt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Købt og betalt - mit liv som prostitueret" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Jackie Siwens' bøger

Du kan købe to bøger af Jackie Siwens her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Siwens' bøger fås i samtlige formater. Siwens' bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Købt og betalt" af Jackie Siwens

"Købt og betalt" findes på den digitale boghylde som e-bog. Med "Købt og betalt" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Købt og betalt - mit liv som prostitueret" af Jackie Siwens

Hos Bog & idé er "Købt og betalt - mit liv som prostitueret" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Købt og betalt - mit liv som prostitueret" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jackie Siwens