Bog & idéJacob Halvas Bjerre

Bøger skrevet af Jacob Halvas Bjerre

1 produkter
1 produkter
Holocaust
HolocaustJacob Halvas Bjerre
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Holocaust

Mere om Jacob Halvas Bjerre

Jacob Halvas Bjerre har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Bjerres seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udsigt til forfølgelse" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Holocaust" i serien "His2rie" udgivet af Frydenlund

Jacob Halvas Bjerres bøger

Du kan købe to bøger af Jacob Halvas Bjerre her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bjerres bøger kommer i samtlige formater. Bjerre har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Udsigt til forfølgelse" af Jacob Halvas Bjerre

"Udsigt til forfølgelse" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af Bjerres serie "University of Southern Denmark studies in history and social sciences". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Syddansk Universitetsforlag.

Jacob Halvas Bjerre "Holocaust"

Hos Bog & idé er "Holocaust" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Bjerres serie "His2rie". Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Halvas Bjerre