Bog & idéJacob Holdt

Bøger skrevet af Jacob Holdt

Læs mere om Jacob Holdt
4 produkter
4 produkter
Ingen venner udover bjergene
Ingen venner udover bjergeneDeniz B. Serinci
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Ingen venner udover bjergene
Om at sige ja
Om at sige jaJacob Holdt
179,95 DKK
EBOG
(5)
Om at sige ja
Med Jacob Holdt i Amerika
Med Jacob Holdt i AmerikaRikke Namunyak Marott
99,00 DKK
e-bog
(0)
Med Jacob Holdt i Amerika
Om at sige ja
STREAM
Om at sige jaJacob Holdt
179,95 DKK
Lydbog
(5)
Om at sige ja

Mere om Jacob Holdt

Hvis du mangler en bog fra Jacob Holdt, ser du et stort udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Holdt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Om at sige ja" udgivet af Politikens Forlag - "Om at sige ja" udgivet af Politikens Forlag - "Om at sige ja" udgivet af Politikens Forlag - "Hvis EU er svaret, hvad er så spørgsmålet?" udgivet af Saga - "Faith, Hope & Love" udgivet af Gyldendal - "Tro, håb & kærlighed" udgivet af Gyldendal - "Amerikanske billeder" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Amerikanske billeder" udgivet af Amerikanske Billeder

Bøger af Jacob Holdt

Du kan bestille otte bøger af Jacob Holdt her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Jacob Holdt bøger i flere formater. Holdts bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jacob Holdts "Om at sige ja"

Hos Bog & idé er "Om at sige ja" tilgængelig som lydbog. Med Jacob Holdts "Om at sige ja" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Om at sige ja" af Jacob Holdt

Hos Bog & idé er "Om at sige ja" tilgængelig som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Om at sige ja" på din enhed og begynde at læse. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Holdt