Bog & idéJacob Rosenberg

Bøger skrevet af Jacob Rosenberg

Læs mere om Jacob Rosenberg
3 produkter
3 produkter
Kirurgiske instrumenter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirurgiske instrumenterKristoffer Andresen og Jacob Rosenberg
359,96 DKK
HARDBACK
(0)
Kirurgiske instrumenter
Kliniske procedurer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kliniske procedurerJacob Rosenberg & Kim Andresen
404,96 DKK
Hardback
(0)
Kliniske procedurer
Basisbog i sygdomslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygdomslæreMarie Seibæk
719,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygdomslære

Mere om Jacob Rosenberg

Der er en del bøger skrevet af Jacob Rosenberg til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Rosenbergs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Destruktiv digitalisering" udgivet af FADL's Forlag - "Kirurgisk atlas" udgivet af FADL's Forlag - "Kirurgiske instrumenter" udgivet af FADL - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Kliniske procedurer" i serien "Kittelbøger" udgivet af FADL's Forlag - "Kliniske procedurer" udgivet af FADL - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jacob Rosenberg

Du kan købe syv bøger af Jacob Rosenberg her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Rosenbergs bøger kommer i flere forskellige formater. Rosenberg har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Destruktiv digitalisering" af Jacob Rosenberg

Hos Bog & idé er "Destruktiv digitalisering" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL's Forlag.

Jacob Rosenberg "Kirurgisk atlas"

"Kirurgisk atlas" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag .
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Rosenberg