Bog & idéJakob Rathlev

Bøger skrevet af Jakob Rathlev

1 produkter
1 produkter
Survey
SurveyClaus D. Hansen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Survey

Mere om Jakob Rathlev

Jakob Rathlev har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Rathlevs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det nye politiske landskab" udgivet af Academica - "Survey" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Det nye politiske landskab" udgivet af Hans Reitzels Forlag

Jakob Rathlevs bøger

Jakob Rathlev har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan finde Jakob Rathlev bøger i udvalgte formater. Rathlevs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jakob Rathlevs "Det nye politiske landskab"

Hos Bog & idé er "Det nye politiske landskab" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Academica.

Jakob Rathlev "Survey"

Hos Bog & idé er "Survey" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Samfundsvidenskabernes metoder". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Rathlev