Bog & idéJakob Scheuer

Bøger skrevet af Jakob Scheuer

Læs mere om Jakob Scheuer
3 produkter
3 produkter
Farlig fest
Farlig festJacob Scheuer
49,95 DKK
EBOG
Farlig fest
Det røde kort
Det røde kortJakob Scheuer
49,95 DKK
EBOG
Det røde kort
Det røde kort
Det røde kortJakob Scheuer
309,95 DKK
Indbundet
Det røde kort

Mere om Jakob Scheuer

Hvis du er på jagt efter en bog af Jakob Scheuer, finder du et bredt sortiment online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Scheuers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læsløs.dk" udgivet af Gyldendal - "Det røde kort" i serien "Læs løs 8" udgivet af Gyldendal - "Det røde kort " i serien "Læs løs 8" udgivet af Gyldendal - "Farlig fest" i serien "Krimi-let" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Farlig fest" i serien "Krimi-let" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Skud i ghettoen" i serien "Krimi-let" udgivet af Special - "Farligt møde" i serien "Krimi-let" udgivet af Special - "Farlige gader" i serien "Krimi-let" udgivet af Special

Bøger af Jakob Scheuer

Jakob Scheuer har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Scheuers bøger fås i samtlige formater. Scheuer har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Læsløs.dk" af Jakob Scheuer

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Scheuer, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Det røde kort" af Jakob Scheuer

Det er muligt at købe Jakob Scheuers "Det røde kort" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Det røde kort" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Læs løs 8". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Scheuer