Bog & idéJakob Sheikh

Bøger skrevet af Jakob Sheikh

6 produkter
6 produkter
Danmarks børn i hellig krig
STREAM
Danmarks børn i hellig krigJakob Sheikh
69,95 DKK
Lydbog
(7)
Danmarks børn i hellig krig
Vi tabte
Vi tabteJakob Sheikh
299,95 DKK
Hæftet
(10)
Vi tabte
Danmarks børn i hellig krig
Danmarks børn i hellig krigJacob Sheikh
99,95 DKK
e-bog
(7)
Danmarks børn i hellig krig
Jihad og døden
Jihad og dødenOlivier Roy
249,95 DKK
Hæftet
(2)
Jihad og døden
Vi tabte
STREAM
Vi tabteJakob Sheikh
119,95 DKK
Lydbog
(10)
Vi tabte
Vi tabte
Vi tabteJakob Sheikh
119,95 DKK
EBOG
(10)
Vi tabte

Mere om Jakob Sheikh

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Jakob Sheikh. På listen nedenfor har du Sheikhs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vi tabte" udgivet af Gyldendal - "Danmarks børn i hellig krig" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Danmarks børn i hellig krig" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Danmarks børn i hellig krig" udgivet af Gyldendal - "Danmarks børn i hellig krig" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Jakob Sheikh

Jakob Sheikh har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Sheikhs bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Sheikh er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Vi tabte" af Jakob Sheikh

Det er muligt at købe Jakob Sheikhs "Vi tabte" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jakob Sheikh "Danmarks børn i hellig krig"

"Danmarks børn i hellig krig" kan købes som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Danmarks børn i hellig krig" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Sheikh