Bog & idéJakob Skjøtt-Larsen

Bøger skrevet af Jakob Skjøtt-Larsen

Læs mere om Jakob Skjøtt-Larsen
3 produkter
3 produkter
Mixed methods-forskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mixed methods-forskningPeter Thisted Dinesen
220,96 DKK
Hæftet
(0)
Mixed methods-forskning
Det skjulte klassesamfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det skjulte klassesamfundAnnick Prieur
280,46 DKK
Hæftet
(0)
Det skjulte klassesamfund
Kulturteori og kultursociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kulturteori og kultursociologiMartin Zerlang
458,96 DKK
Hæftet
(1)
Kulturteori og kultursociologi

Mere om Jakob Skjøtt-Larsen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Jakob Skjøtt-Larsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Skjøtt-Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kulturteori og kultursociologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Mixed methods-forskning" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Stemmer fra en bydel" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Det skjulte klassesamfund" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Jakob Skjøtt-Larsen

Jakob Skjøtt-Larsen har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Skjøtt-Larsens bøger fås i et udvalg af formater. Skjøtt-Larsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jakob Skjøtt-Larsens "Kulturteori og kultursociologi"

Hos Bog & idé er "Kulturteori og kultursociologi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Skjøtt-Larsens serie "Sociologi". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Jakob Skjøtt-Larsen "Mixed methods-forskning"

"Mixed methods-forskning" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Skjøtt-Larsens serie "Samfundsvidenskabernes metoder". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Skjøtt-Larsen