Bog & idéJakob Vølver

Bøger skrevet af Jakob Vølver

Læs mere om Jakob Vølver
1 produkter
1 produkter
Turen går ad helvede til
Turen går ad helvede tilJakob Vølver
79,95 DKK
EBOG
(0)
Turen går ad helvede til

Mere om Jakob Vølver

Hvis du søger en bog fra Jakob Vølver, kan du købe et stort udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Vølver.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Manual for mænd" udgivet af Gads Forlag - "Det sidste testamente" udgivet af Politikens Forlag - "Jydens håndbog til overlevelse i København .." udgivet af Gads Forlag - "Turen går ad helvede til" udgivet af Politikens Forlag - "Jydens håndbog til overlevelse i København" udgivet af Gad - "Turen går ad helvede til" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Jakob Vølvers bøger

Du kan bestille seks bøger af Jakob Vølver her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Jakob Vølver fås i forskellige formater. Jakob Vølver bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jakob Vølvers "Manual for mænd"

Det er muligt at købe Jakob Vølvers "Manual for mænd" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Det sidste testamente" af Jakob Vølver

"Det sidste testamente" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Vølver