Bog & idéJames Frey

Bøger skrevet af James Frey

3 produkter
3 produkter
Endgame. Spillets regler
Endgame. Spillets reglerJames Frey
249,95 DKK
Hæftet
(3)
Endgame. Spillets regler
Endgame - kaldet
Endgame - kaldetJames Frey
79,95 DKK
EBOG
(6)
Endgame - kaldet
Endgame. Himmelnøglen
Endgame. HimmelnøglenJames Frey
249,95 DKK
Hæftet
(4)
Endgame. Himmelnøglen

Mere om James Frey

Hvis du er på jagt efter en bog af James Frey, tilbyder vi et stort udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Frey.
Bøgerne fra James Frey kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Rules of the Game" i serien "Endgame" udgivet af HarperCollins Children´s Books - "Endgame. Spillets regler" i serien "Endgame" udgivet af Høst og Søn - "Endgame - kaldet " i serien "Endgame" udgivet af Høst - "Endgame. Himmelnøglen" i serien "Endgame" udgivet af Høst og Søn - "Endgame. Kaldet" i serien "Endgame" udgivet af Høst og Søn

Mere om James Freys bøger

James Frey har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra James Frey kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Frey er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Rules of the Game" af James Frey

"Rules of the Game" er til salg som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Freys serie "Endgame". Det er HarperCollins Children´s Books, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

James Frey "Endgame. Spillets regler"

Hos Bog & idé er "Endgame. Spillets regler" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Endgame". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Høst og Søn.
Detaljer
Fulde navn:
James Frey