Bog & idéJames Salter

Bøger skrevet af James Salter

Læs mere om James Salter
2 produkter
2 produkter
Lysår
STREAM
LysårJames Salter
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Lysår
Lysår
LysårJames Salter
59,95 DKK
EBOG
(0)
Lysår

Mere om James Salter

Der er mange bøger fra James Salter tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Salters bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lysår" udgivet af Klim - "Lysår" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lysår" udgivet af Klim

Mere om James Salters bøger

Der er tre tilgængelige bøger af James Salter hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe James Salter bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Salter er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

James Salters "Lysår"

"Lysår" er til salg som ebog. Med "Lysår" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

James Salter "Lysår"

Hos Bog & idé er "Lysår" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have James Salters "Lysår" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
James Salter