Bog & idéJan Birch

Bøger skrevet af Jan Birch

4 produkter
4 produkter
Det første svar
Det første svarJan Birch
49,00 DKK
EBOG
(0)
Det første svar
Kvinden i Sivet
Kvinden i SivetJan Birch
49,00 DKK
e-bog
(1)
Kvinden i Sivet
Kvinden i Sivet
Kvinden i SivetJan Birch
79,95 DKK
Hæftet
(1)
Kvinden i Sivet
Finn i urskoven
Finn i urskovenIrene Wellershoff
79,95 DKK
EBOG
(0)
Finn i urskoven

Mere om Jan Birch

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Jan Birch. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Birch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et andet svar" udgivet af BoD - "Min mors dagbog" udgivet af Books on Demand - "Det første svar" udgivet af Books on Demand - "Kvinden i Sivet" udgivet af Books on Demand - "Et andet svar" udgivet af Ådalen - "Kvinden i Sivet" udgivet af Legimus

Bøger skrevet af Jan Birch

Jan Birch har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Jan Birch bøger i samtlige formater. Birchs bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jan Birchs "Et andet svar"

"Et andet svar" er tilgængelig online som e-bog. Med "Et andet svar" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af BoD.

Jan Birch "Min mors dagbog"

"Min mors dagbog" er tilgængelig som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Min mors dagbog" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Birch