Bog & idéJan Børjesson

Bøger skrevet af Jan Børjesson

Læs mere om Jan Børjesson
4 produkter
4 produkter
Partnerselskaber
PartnerselskaberJan Børjesson
599,95 DKK
Indbundet
(0)
Partnerselskaber
Kursgevinstloven med kommentarer
Kursgevinstloven med kommentarerJan Børjesson
1520,00 DKK
PDF
(0)
Kursgevinstloven med kommentarer
Partnerselskaber
PartnerselskaberJan Børjesson
669,95 DKK
Indbundet
(0)
Partnerselskaber
Kursgevinstloven
Kursgevinstloven med kommentarerJan Børjesson
2019,95 DKK
Indbundet
(0)
Kursgevinstloven med kommentarer

Mere om Jan Børjesson

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Jan Børjesson. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Børjesson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Partnerselskaber" udgivet af Karnov Group - "Kursgevinstloven med kommentarer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kursgevinstloven med kommentarer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Partnerselskaber" udgivet af Karnov Group

Bøger af Jan Børjesson

Du kan købe fire bøger af Jan Børjesson her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Børjessons bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Børjesson er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jan Børjessons "Partnerselskaber"

"Partnerselskaber" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Karnov Group, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Kursgevinstloven med kommentarer" af Jan Børjesson

"Kursgevinstloven med kommentarer" er tilgængelig online som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Børjesson, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Børjesson