Bog & idéJan Halberg Madsen

Bøger skrevet af Jan Halberg Madsen

2 produkter
2 produkter
Oplevelsesøkonomi
OplevelsesøkonomiJan Halberg Madsen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Oplevelsesøkonomi
Markedskommunikation
MarkedskommunikationMichael Bregendahl
759,95 DKK
Hæftet
(0)
Markedskommunikation

Mere om Jan Halberg Madsen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Jan Halberg Madsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Halberg Madsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Markedskommunikation" udgivet af Systime - "Oplevelsesøkonomi" udgivet af Gyldendal - "Markedskommunikation" udgivet af Systime - "Oplevelsesøkonomi" udgivet af Systime - "Afsætning 1" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Jan Halberg Madsen

Jan Halberg Madsen har fem bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Halberg Madsen som hæftet. Halberg Madsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Markedskommunikation" af Jan Halberg Madsen

Det er muligt at købe Jan Halberg Madsens "Markedskommunikation" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jan Halberg Madsen "Oplevelsesøkonomi"

Hos Bog & idé er "Oplevelsesøkonomi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Halberg Madsen