Bog & idéJan Holm Ingemann

Bøger skrevet af Jan Holm Ingemann

Læs mere om Jan Holm Ingemann
4 produkter
4 produkter
Videnskabsteori for økonomi, politik og forvaltning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Videnskabsteori for økonomi, politik og forvaltningJan Holm Ingemann
342,95 DKK
Hæftet
(0)
Videnskabsteori for økonomi, politik og forvaltning
Kvalitative undersøgelser i praksis
Kvalitative undersøgelser i praksisIben Nørup og Stine Rasmussen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Kvalitative undersøgelser i praksis
Eksempel og fantasi
Eksempel og fantasiJan Holm Ingemann
41,95 DKK
EBOG
(0)
Eksempel og fantasi
Tænk ikke, men se efter!
Tænk ikke, men se efter!Niels Henrik Krause-Jensen
42,95 DKK
EBOG
(0)
Tænk ikke, men se efter!

Mere om Jan Holm Ingemann

Hvis du leder efter en bog skrevet af Jan Holm Ingemann, har du et bredt udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Ingemanns seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Introduktion til praktisk statistik" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Kvalitative undersøgelser i praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Introduktion til praktisk statistik" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Eksempel og fantasi" i serien "At se verden i et sandkorn" udgivet af Samfundslitteratur - "Videnskabsteori for økonomi, politik og forvaltning" udgivet af Samfundslitteratur - "Samfundets udviklingsafdeling" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Introduktion til praktisk statistik" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "At se verden i et sandkorn" udgivet af Samfundslitteratur - "Videnskabsteori for økonomi, politik og forvaltning" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Jan Holm Ingemanns bøger

Jan Holm Ingemann har ni bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Jan Holm Ingemann kan købes i flere formater. Derudover er bøgerne fra Ingemann lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Introduktion til praktisk statistik" af Jan Holm Ingemann

"Introduktion til praktisk statistik" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jan Holm Ingemann "Kvalitative undersøgelser i praksis"

"Kvalitative undersøgelser i praksis" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Holm Ingemann