Bog & idéJan Lindegaard

Bøger skrevet af Jan Lindegaard

Læs mere om Jan Lindegaard
3 produkter
3 produkter
Kuffertdrabet
KuffertdrabetJan Lindegaard
39,95 DKK
EBOG
(0)
Kuffertdrabet
Forhandlingsteknik
Forhandlingsteknik på 60 minutterJan Lindegaard
209,95 DKK
EBOG
(1)
Forhandlingsteknik på 60 minutter
Forhandlingsteknik
BOEGERTILSTAERKPRIS
ForhandlingsteknikJan Lindegaard
237,96 DKK
(0)
Forhandlingsteknik

Mere om Jan Lindegaard

Der er flere bøger skrevet af Jan Lindegaard tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lindegaards bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forhandlingsteknik" udgivet af Akademisk Forlag - "Kuffertdrabet" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Forhandlingsteknik på 60 minutter" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Forhandlingsteknik" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Jan Lindegaards bøger

Jan Lindegaard har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Jan Lindegaard bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Lindegaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Forhandlingsteknik" af Jan Lindegaard

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Lindegaard, kan du godt glæde dig. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jan Lindegaard "Kuffertdrabet"

Det er muligt at købe Jan Lindegaards "Kuffertdrabet" som e-bog. Hvis du køber "Kuffertdrabet" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Lindegaard