Bog & idéJan Madsen

Bøger skrevet af Jan Madsen

4 produkter
4 produkter
Oplevelsesøkonomi
OplevelsesøkonomiJan Halberg Madsen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Oplevelsesøkonomi
Don Quijote
STREAM
Don QuijoteMiguel de Cervantes
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Don Quijote
Jorden rundt på firs dage
Jorden rundt på firs dageJules Verne
99,95 DKK
EBOG
(2)
Jorden rundt på firs dage
Jorden rundt på firs dage
STREAM
Jorden rundt på firs dageJules Verne
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Jorden rundt på firs dage

Mere om Jan Madsen

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger af Jan Madsen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Madsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Markedskommunikation" udgivet af Systime - "Afsætning A" udgivet af Schønberg - "Afsætning B" udgivet af Schønberg - "Afsætning B" udgivet af Schønberg - "Afsætning A" udgivet af Schønberg

Bøger skrevet af Jan Madsen

Jan Madsen har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille Madsens bøger som hæftet. Bøgerne af Madsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Markedskommunikation" af Jan Madsen

"Markedskommunikation" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.

"Afsætning A" af Jan Madsen

Det er muligt at købe Jan Madsens "Afsætning A" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Schønberg.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Madsen