Bog & idéJan-Olav Henriksen

Bøger skrevet af Jan-Olav Henriksen

Læs mere om Jan-Olav Henriksen
1 produkter
1 produkter
Menneskesyn
MenneskesynJan-Olav Henriksen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Menneskesyn

Mere om Jan-Olav Henriksen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Jan-Olav Henriksen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Henriksen.
Bøgerne fra Jan-Olav Henriksen udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Nærhet og distanse : grunnlag, verdier og etiske teorier i arbeid med mennesker (3.utg.)" udgivet af Gyldendal akademisk - "Uventet og ubedt : tradisjonell religiøsitet i møte med paranormale erfaringer" udgivet af Universitetsforlaget - "Menneskesyn " i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Klim - "Menneskesyn" i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Gyldendal akademisk

Bøger af Jan-Olav Henriksen

Du kan finde fire bøger af Jan-Olav Henriksen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Henriksen fås bare som hæftet. Jan-Olav Henriksen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Nærhet og distanse : grunnlag, verdier og etiske teorier i arbeid med mennesker (3.utg.)" af Jan-Olav Henriksen

Hos Bog & idé er "Nærhet og distanse : grunnlag, verdier og etiske teorier i arbeid med mennesker (3.utg.)" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Jan-Olav Henriksen "Uventet og ubedt : tradisjonell religiøsitet i møte med paranormale erfaringer"

Hos Bog & idé er "Uventet og ubedt : tradisjonell religiøsitet i møte med paranormale erfaringer" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Jan-Olav Henriksen