Bog & idéJan Rosenmeier

Bøger skrevet af Jan Rosenmeier

Læs mere om Jan Rosenmeier
1 produkter
1 produkter
Action Learning Consulting
BOEGERTILSTAERKPRIS
Action Learning ConsultingJan Rosenmeier
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Action Learning Consulting

Mere om Jan Rosenmeier

Der er bare én bog af Jan Rosenmeier tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Action Learning Consulting". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet den på dansk. "Action Learning Consulting" er desuden tilknyttet serien "Erhvervspsykologiserien".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jan Rosenmeiers "Action Learning Consulting"

"Action Learning Consulting" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Jan Rosenmeier fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Rosenmeier