Bog & idéJan S. Asmussen

Bøger skrevet af Jan S. Asmussen

Læs mere om Jan S. Asmussen
1 produkter
1 produkter
Ord virker
Ord virkerJan Sievert Asmussen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Ord virker

Mere om Jan S. Asmussen

Hvis du er på jagt efter en bog af Jan S. Asmussen, tilbyder vi et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Asmussens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ord virker" i serien "En e-bog fra Anis" udgivet af Anis - "Ord virker" udgivet af Forlaget Anis - "Fadervor " udgivet af Materialecentralen, Religionspædagogisk Center

Jan S. Asmussens bøger

Du kan bestille tre bøger af Jan S. Asmussen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Jan S. Asmussen kan købes i forskellige formater. Asmussens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ord virker" af Jan S. Asmussen

"Ord virker" er tilgængelig online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Ord virker" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "En e-bog fra Anis". Det er Anis, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jan S. Asmussen "Ord virker"

"Ord virker" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Anis.
Detaljer
Fulde navn:
Jan S. Asmussen