Bog & idéJannie Bak

Bøger skrevet af Jannie Bak

Læs mere om Jannie Bak
1 produkter
1 produkter
Network Marketing - hvis din tid er vigtig
Network Marketing - hvis din tid er vigtigJannie Bak
129,00 DKK
Lydbog
(0)
Network Marketing - hvis din tid er vigtig

Mere om Jannie Bak

Jannie Bak har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bak.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Jannie Baks bøger findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Network marketing" udgivet af Jannie Bak - "Network Marketing - hvis din tid er vigtig" udgivet af Jannie Bak - "Network marketing" udgivet af Jannie Bak

Bøger skrevet af Jannie Bak

Jannie Bak har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Baks bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Bak er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Jannie Bak.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Network marketing" af Jannie Bak

Hos Bog & idé er "Network marketing" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Network marketing" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Jannie Bak.

"Network Marketing - hvis din tid er vigtig" af Jannie Bak

"Network Marketing - hvis din tid er vigtig" er tilgængelig online som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Network Marketing - hvis din tid er vigtig" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Jannie Bak, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jannie Bak