Bog & idéJanus Møller Jensen

Bøger skrevet af Janus Møller Jensen

Læs mere om Janus Møller Jensen
3 produkter
3 produkter
Sten på sten
Sten på stenHanne Foighel
379,95 DKK
Hæftet
(3)
Sten på sten
Korstoget til Grønland
Korstoget til GrønlandJanus Møller Jensen
349,95 DKK
Hardback
(0)
Korstoget til Grønland
Da danskerne fik Dannebrog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Da danskerne fik DannebrogKersti Markus
212,46 DKK
Indbundet
(0)
Da danskerne fik Dannebrog

Mere om Janus Møller Jensen

Der findes flere forskellige bøger af Janus Møller Jensen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Korstoget til Grønland" udgivet af Turbine - "Da danskerne fik Dannebrog" udgivet af ARGO¤i kommission hos Gads Forlag

Bøger skrevet af Janus Møller Jensen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Janus Møller Jensen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Janus Møller Jensen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Korstoget til Grønland" af Janus Møller Jensen

Hos Bog & idé er "Korstoget til Grønland" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

"Da danskerne fik Dannebrog" af Janus Møller Jensen

Det er muligt at købe Janus Møller Jensens "Da danskerne fik Dannebrog" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af ARGO¤i kommission hos Gads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Janus Møller Jensen