Bog & idéJaroslav Hasek

Bøger skrevet af Jaroslav Hasek

1 produkter
1 produkter
Den gode soldat Svejks eventyr
Den gode soldat Svejks eventyrJaroslav Hasek
199,95 DKK
Hæftet
(2)
Den gode soldat Svejks eventyr

Mere om Jaroslav Hasek

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger fra Jaroslav Hasek. På listen nedenfor finder du de nyeste af Haseks udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Slettet post" udgivet af Gyldendal - "Den gode soldat Svejks eventyr" i serien "Klassikere med forord" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jaroslav Hasek

Der er to tilgængelige udgivelser af Jaroslav Hasek hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Haseks bøger kommer i flere formater. Haseks bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jaroslav Haseks "Slettet post"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Jaroslav Hasek. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Den gode soldat Svejks eventyr" af Jaroslav Hasek

Hos Bog & idé er "Den gode soldat Svejks eventyr" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Haseks serie "Klassikere med forord". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jaroslav Hasek