Bog & idéJ.C. Ry Nielsen

Bøger skrevet af J.C. Ry Nielsen

Læs mere om J.C. Ry Nielsen
1 produkter
1 produkter
Anderledes tanker om Leavitt - en klassiker i ny belysning
Anderledes tanker om Leavitt - en klassiker i ny belysningJens Carl Ry Nielsen
89,95 DKK
Hæftet
(0)
Anderledes tanker om Leavitt - en klassiker i ny belysning

Mere om J.C. Ry Nielsen

Der findes forskellige bøger fra J.C. Ry Nielsen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Apotek på en anden måde" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Tanker om organisationsændringer" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne

Bøger skrevet af J.C. Ry Nielsen

Du kan købe to bøger af J.C. Ry Nielsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra J.C. Ry Nielsen kommer i flere formater. Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Apotek på en anden måde" af J.C. Ry Nielsen

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Nielsen, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne.

"Tanker om organisationsændringer" af J.C. Ry Nielsen

Det er muligt at købe J.C. Ry Nielsens "Tanker om organisationsændringer" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne.
Detaljer
Fulde navn:
J.C. Ry Nielsen