Bog & idéJ.D. Salinger

Bøger skrevet af J.D. Salinger

2 produkter
2 produkter
Griberen i rugen
Griberen i rugenJ.D. Salinger
169,95 DKK
Paperback
(5)
Griberen i rugen
The Catcher in the Rye
The Catcher in the RyeJ.D. Salinger
149,95 DKK
Paperback
(0)
The Catcher in the Rye

Mere om J.D. Salinger

J.D. Salinger har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Salinger.
Bøgerne fra J.D. Salinger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Catcher in the Rye" udgivet af Penguin Books - "Griberen i rugen" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Griberen i rugen " i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal

Bøger af J.D. Salinger

Du kan bestille tre bøger af J.D. Salinger her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Salingers bøger fås i et udvalg af formater. J.D. Salinger bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Catcher in the Rye" af J.D. Salinger

Hos Bog & idé er "The Catcher in the Rye" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Penguin Books.

"Griberen i rugen" af J.D. Salinger

Hos Bog & idé er "Griberen i rugen" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er med i Salingers serie "Gyldendal paperback". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
J.D. Salinger