Bog & idéJean-François Lyotard

Bøger skrevet af Jean-François Lyotard

Læs mere om Jean-François Lyotard
1 produkter
1 produkter
Duchamp TRANSformatorerne
Duchamp TRANSformatorerneJean-François Lyotard
199,95 DKK
Indbundet
Duchamp TRANSformatorerne

Mere om Jean-François Lyotard

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Jean-François Lyotard. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lyotard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Duchamp transformatorerne" i serien "Billedkunstskolernes monokrome bibliotek." udgivet af Det Kongelige Danske Kunstakademi - "Muren, golfen og solen" i serien "Særtryk-serien" udgivet af Det kgl. danske Kunstakademi - "Mulighedernes monument " i serien "Særtryk" udgivet af Det kgl. danske Kunstakademi - "Vandringer" i serien "Moderne tænkere" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Jean-François Lyotard

Der er fire tilgængelige bøger af Jean-François Lyotard hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Jean-François Lyotard bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Lyotard publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jean-François Lyotards "Duchamp transformatorerne"

"Duchamp transformatorerne" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er med i Lyotards serie "Billedkunstskolernes monokrome bibliotek.". Det er Det Kongelige Danske Kunstakademi, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Muren, golfen og solen" af Jean-François Lyotard

Dette er en også en fantastisk bog fra Lyotard, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er med i Lyotards serie "Særtryk-serien". Det er Det kgl. danske Kunstakademi, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jean-François Lyotard