Bog & idéJeanette Østergaard

Bøger skrevet af Jeanette Østergaard

Læs mere om Jeanette Østergaard
3 produkter
3 produkter
Spørgeskemaer i virkeligheden
Spørgeskemaer i virkelighedenBella Marckmann
319,95 DKK
Paperback
(0)
Spørgeskemaer i virkeligheden
Mixed methods-forskning
Mixed methods-forskningPeter Thisted Dinesen
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Mixed methods-forskning
Tidslinjer som metodisk greb i studiet af vendepunkter i unges livsforløb
Tidslinjer som metodisk greb i studiet af vendepunkter i unges livsforløbRannvá Thomsen
27,95 DKK
e-bog
(0)
Tidslinjer som metodisk greb i studiet af vendepunkter i unges livsforløb

Mere om Jeanette Østergaard

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger af Jeanette Østergaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Østergaards nyeste bøger.
Bøgerne fra Jeanette Østergaard tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Stoffer og natteliv" udgivet af - - "Survey" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Spørgeskemaer i virkeligheden" udgivet af Samfundslitteratur - "Spørgeskemaer i virkeligheden" udgivet af Samfundslitteratur - "Mixed methods-forskning" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Ph.D.-afhandling. G 2008 47. Youth, binge drinking and parents´ paradox" i serien "Ph.D.-afhandling" udgivet af Sociologisk Institut, Københavns Universitet

Jeanette Østergaards bøger

Du kan bestille seks bøger af Jeanette Østergaard her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Jeanette Østergaard fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Østergaard publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jeanette Østergaards "Stoffer og natteliv"

Det er muligt at købe Jeanette Østergaards "Stoffer og natteliv" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af -.

"Survey" af Jeanette Østergaard

Hos Bog & idé er "Survey" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Østergaards serie "Samfundsvidenskabernes metoder". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jeanette Østergaard