Bog & idéJeanette Varberg og Kurt Villads Jensen

Bøger skrevet af Jeanette Varberg og Kurt Villads Jensen

Læs mere om Jeanette Varberg og Kurt Villads Jensen
0 produkter

Mere om Jeanette Varberg og Kurt Villads Jensen

Der er mange bøger fra Jeanette Varberg og Kurt Villads Jensen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Historien om Danmark - bind 2" udgivet af DR¤Gad - "Historien om Danmark - Bind 1" udgivet af Gads Forlag

Mere om Jeanette Varberg og Kurt Villads Jensens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Jeanette Varberg og Kurt Villads Jensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun bestille Jensens bøger som hardback. Jensens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Historien om Danmark - bind 2" af Jeanette Varberg og Kurt Villads Jensen

"Historien om Danmark - bind 2" findes på den digitale boghylde som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er DR¤Gad, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Historien om Danmark - Bind 1" af Jeanette Varberg og Kurt Villads Jensen

Det er muligt at købe Jeanette Varberg og Kurt Villads Jensens "Historien om Danmark - Bind 1" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jeanette Varberg og Kurt Villads Jensen