Bog & idéJeanne Berman

Bøger skrevet af Jeanne Berman

Læs mere om Jeanne Berman
1 produkter
1 produkter
Gads Litteraturleksikon .
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gads Litteraturleksikon .Henrik Rasmussen
169,96 DKK
Paperback
(0)
Gads Litteraturleksikon .

Mere om Jeanne Berman

Du kan kun bestille en enkelt bog af Jeanne Berman her hos Bog & idé. Bogen hedder "Gads Litteraturleksikon". Den er publiceret af Gad på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jeanne Bermans "Gads Litteraturleksikon"

Hos Bog & idé er "Gads Litteraturleksikon" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gad.

Dette er en også en skøn bog fra Berman, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Jeanne Berman