Bog & idéJeff Diamant

Bøger skrevet af Jeff Diamant

Læs mere om Jeff Diamant
1 produkter
1 produkter
Det store kup
STREAM
Det store kupJeff Diamant
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Det store kup

Mere om Jeff Diamant

Jeff Diamant har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Diamants bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det store kup" udgivet af Punktum - "Det store kup" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det store kup" udgivet af Punktum

Mere om Jeff Diamants bøger

Du kan bestille tre bøger af Jeff Diamant her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Diamants bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Diamant er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jeff Diamants "Det store kup"

Hos Bog & idé er "Det store kup" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Det store kup" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Punktum, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Det store kup" af Jeff Diamant

Hos Bog & idé er "Det store kup" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Jeff Diamants "Det store kup" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jeff Diamant