Bog & idéJens-Arne Sørensen

Bøger skrevet af Jens-Arne Sørensen

Læs mere om Jens-Arne Sørensen
1 produkter
1 produkter
Barcelona
BOEGERTILSTAERKPRIS
BarcelonaKarsten Fledelius
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Barcelona

Mere om Jens-Arne Sørensen

Jens-Arne Sørensen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Barcelona". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret den på dansk. "Barcelona" er desuden tilknyttet serien "Vide verden".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jens-Arne Sørensens "Barcelona"

Det er muligt at købe Jens-Arne Sørensens "Barcelona" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Sørensens serie "Vide verden". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Endnu en af Jens-Arne Sørensen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jens-Arne Sørensen