Bog & idéJens Bertel Rasmussen

Bøger skrevet af Jens Bertel Rasmussen

Læs mere om Jens Bertel Rasmussen
2 produkter
2 produkter
For sportens skyld - indspark fra et liv i sportsjura
TILBUD
For sportens skyld - indspark fra et liv i sportsjuraJens Bertel Rasmussen
111,96 DKK139,95 DKK
e-bog
(0)
For sportens skyld - indspark fra et liv i sportsjura
Meget mere end sport - urimelighed og retfærdighed i sportens verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Meget mere end sport - urimelighed og retfærdighed i sportens verdenJens Bertel Rasmussen
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Meget mere end sport - urimelighed og retfærdighed i sportens verden

Mere om Jens Bertel Rasmussen

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger skrevet af Jens Bertel Rasmussen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Meget mere end sport - urimelighed og retfærdighed i sportens verden" udgivet af Forlaget Asborg - "For sportens skyld - indspark fra et liv i sportsjura" udgivet af Turbine - "For sportens skyld - indspark fra et liv i sportsjura" udgivet af Turbine

Jens Bertel Rasmussens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Jens Bertel Rasmussen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Jens Bertel Rasmussen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Bertel Rasmussens "Meget mere end sport - urimelighed og retfærdighed i sportens verden"

"Meget mere end sport - urimelighed og retfærdighed i sportens verden" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Asborg, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Jens Bertel Rasmussen "For sportens skyld - indspark fra et liv i sportsjura"

Hos Bog & idé er "For sportens skyld - indspark fra et liv i sportsjura" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Bertel Rasmussen