Bog & idéJens Damborg

Bøger skrevet af Jens Damborg

Læs mere om Jens Damborg
2 produkter
2 produkter
Politihund fandt skelet i Tranum Klitplantage
Politihund fandt skelet i Tranum KlitplantageJens Damborg
39,95 DKK
EBOG
(0)
Politihund fandt skelet i Tranum Klitplantage
En død mand i Hou Havn ved Odder
En død mand i Hou Havn ved OdderJens Damborg
39,95 DKK
EBOG
(0)
En død mand i Hou Havn ved Odder

Mere om Jens Damborg

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger fra Jens Damborg. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Damborg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Politihund fandt skelet i Tranum Klitplantage" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En død mand i Hou Havn ved Odder" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Jens Damborgs bøger

Der er to tilgængelige bøger af Jens Damborg hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Damborg som e-bog. Damborgs bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jens Damborgs "Politihund fandt skelet i Tranum Klitplantage"

Hos Bog & idé er "Politihund fandt skelet i Tranum Klitplantage" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Politihund fandt skelet i Tranum Klitplantage" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"En død mand i Hou Havn ved Odder" af Jens Damborg

"En død mand i Hou Havn ved Odder" kan købes online som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "En død mand i Hou Havn ved Odder" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Damborg