Bog & idéJens Folmer Jepsen

Bøger skrevet af Jens Folmer Jepsen

Læs mere om Jens Folmer Jepsen
1 produkter
1 produkter
Dissing (Storskrift)
Dissing (Storskrift)Jens Folmer Jepsen
1829,95 DKK
Indbundet
(4)
Dissing (Storskrift)

Mere om Jens Folmer Jepsen

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger skrevet af Jens Folmer Jepsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jepsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Leroy og Lise" udgivet af Turbine - "Kongeriget " udgivet af Aschehoug

Bøger af Jens Folmer Jepsen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Jens Folmer Jepsen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan finde Jens Folmer Jepsen bøger i udvalgte formater. Jepsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jens Folmer Jepsens "Leroy og Lise"

"Leroy og Lise" kan købes online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

"Kongeriget " af Jens Folmer Jepsen

"Kongeriget " kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aschehoug.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Folmer Jepsen