Bog & idéJens Kastrup

Bøger skrevet af Jens Kastrup

Læs mere om Jens Kastrup
1 produkter
1 produkter
Medicin, 3. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicin, 3. udgavePer Soelberg Sørensen & Ulla Feldt-Rasmussen (red.)
1259,96 DKK
Hardback
(0)
Medicin, 3. udgave

Mere om Jens Kastrup

Der findes forskellige bøger skrevet af Jens Kastrup på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Kastrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicin, 3. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Medicin, 2. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Lærebog i medicin" udgivet af FADL

Jens Kastrups bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Jens Kastrup hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Jens Kastrup bøger i samtlige formater. Bøgerne af Kastrup er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Medicin, 3. udgave" af Jens Kastrup

Det er muligt at købe Jens Kastrups "Medicin, 3. udgave" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag.

Jens Kastrup "Medicin, 2. udgave"

Det er muligt at købe Jens Kastrups "Medicin, 2. udgave" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Kastrup